zinkvit.se

Jag vet att jag har tipsat om Zinkvit förut, men det är värt att göra igen! För de som inte vet så är Zinkvit en online butik där man kan köpa konstmaterial! kika in på hemsidan vettja! Elr ja gör det på egen risk.... jag har aldrig klarat mig från den sidan utan att lägga nåt i kundvagnen....

Men jag rekomenderar dem varmt då det är extremt snabb leverans, billigt, stooooort utbud och jätte trevligt bemötande! Dessutom är det perfekt att man kan ta på faktura så att man får hem grejerna och kan kolla på dem innan man betalar. Är det något fel eller något man inte vill ha är det inga problem att skicka tillbaka :)

Men som sagt... farligt att gå in där om man inte tänkt köpa nåt... man vill ha allt!

Sist köpte jag hem promarker airbrush! det måste ni få se sen... jätte kul! :)


haha när det här paketet med de 60 pastel pennorna kom var det en av de lyckligaste dagarna någonsin! ;)


mår bättre idag!

Fredag å sköna fredag. Obeskrivligt hur underbart det är att inte gå i skolan på fredagar, helgen blir så mycket längre! Idag står på schemat att måla klart Briar tavlan, skissa på ett gäng tatueringsmotiv som ska iväg till beställarna efter helgen, riva panel på garage och se efter hur det ser ut med bärande stolp, bära virke, köpa massa coca cola, godis, popcorn. Späckat schema som ni ser ;) haha. Mår mycket bättre idag så nu är det full fart igen! 



Kul att ni hittat tillbaka!

Hej på er! Kul att se att min aktivitet här på bloggen lockat till sig så många besökare så snabbt! :) härligt! Som vanligt är det fritt fram att mejla mig på [email protected]! har märkt tidigare att många är mer förtjusta i att dra iväg ett mejl om de har nått att fråga än kommenterar i ett inlägg. Helt ok för min del! mejla på bara :)

Ska som jag lovade för en evighet sen ta tag i att göra ett "svar på alla frågor" inlägg.... får se om det blir i videoformat eller text... ;)

Var hemma från skolan idag också, men mår mycket bättre nu. Imorgon är jag på benen som vanligt igen! då ska jag fota lite teckningar och ja kanske rent av ta tag i det där frågeinlägget ;)

nu ska jag ta med mig en stor skål hallon och chokladglass till sängen och fortsätta mitt Veronica Mars maraton! haha japp jag älskar veronica mars...... 

har nu tagit fram dvdboxen med hela säsong 1! ;)







astma och bloggdesign

Hemma idag med feber, halsont å gud vet allt. Härligt. Astman blir så jäkla jobbig så fort jag blir förkyld, kan knappt ta mig från vardagsrummet till köket utan att knappt kunna andas. Så segt... det tar så onödigt lång tid att bli frisk..

Ska försöka sysselsätta mig med att komma ett nytt utseénde till bloggen. Är fortfarande inte helt lycklig över att sitta kvar med Bubblan namnet, men vet inte om det är så kul att börja på nåt helt nytt namn heller.. 
Så vi kör på bubblan, men som sagt med helt nytt utseénde!


Världens bästa Sippan <3

nan

kändishäst

började på denna imorse :) skissandet tog ca 1 timme, jag har ett foto som referens, men kände att jag kanske inte ville göra något helt realisitskt eller jao så "nogrannt" :P tänkte mest måla och se vad det blir helt enkelt ;)

här är en liten steg för steg serie av hur långt jag kommit hittills, efter ca 2 timmars målande :)





sjuk

usch, hemma med feber och en trevlig förkyldning idag. Trist. Förra veckan hade varit perfekt att vara sjuk, jätte lugn vecka i skolan. Meeen nepp, den här veckan med prov och inlämningar då jäklar ska man och må inte alls skolmässigt. vore det inte för det man missar i skolan så kan man ju dock inte säga annat än att en dag i soffan/sängen med te och herr dator och fru tv inte är helt fel lite då och då. 

Målade lite på en ny tavla förut, ett hästporträtt! hade tänkt göra en speedpainting video av det, men batteriet i kameran va slut... blir lite steg för steg bilder i alla fall :) lägger upp dem efter att pollarna därute har fått lite käk. Så äre, sjuk elr inte så måste ju alla få mat! ;)

så nu ska jag hasa mig ut i tofflor och pyjamas, det fina med att bo uppe i skogen. Ingen som behäver se hur fräsch man ser ut när man går utanför dörren.. ;)


nan

bubbla

äsch nu har jag bestämt mig, jag stannar kvar på elinasbubbla även fast namnet inte känns sådär super kul.. ;)

en liten teckning... underbart fin film!


idol!

nice nu ä idol igång igen! Gillar't :) 

igår blev jag kär i denna fantastiska människa!!





bloglovin