måndag

tjenare! Måndag idag. måndag efter 10 dagars lov. ingen vidare hit... Tack å lov var lärarna mä på noterna vad gäller mjukstart. Ganska trevlig skoldag faktiskt, ritade en hel del.  Det blir så himla skillnad bara från vecka tll vecka när man ritar mycket varje dag. Utveklas hela tiden vilket är såå kul:)

Hoppas på att få igång kameran så att jag kan bjuda på en liten teckningsbomb imorgon:) Har även haft tid att prova mina nya pastell pennor... åh herregud vad kul... å svårt! men som sagt, fruktansvärt kul!!  Älskar att ha tillgång till så mycket olika typer av material! Har lyckats fylla upp mitt söta lilla målar rum med så mycekt skoj den senaste tiden<3 Älskar't! en påse godis å ja skulle kunna stanna där en vecka...;)

Nu är det en kopp te och skolgrejs som väntar... sen sängen, är trött så in i norden. Känner att det är dags för lite sommarlov snart...

Go'natt på er! 

just ja...
återigen tack för alla fina mejl! Hoppas ni alla fått svar! Och för alla som undrat, hemsidan är fortfarande under uppbyggnad! det är mycket att fundera ut kring priser, format, betalning, material... osv. så håll ut ni frågat efter beställningsinfo! Det är på G!

Jätte kul att ni visar så stort intressse!! Kom dock ihåg att jag ej tar emot beställningar nu under skolterminen!:)

Nu! Go natt!:)

nan



BokRea

Hej på er! Blev ett litet glapp med bloggandet... förlåt. Har varit totalt slutkörd de senaste dagarna:( usch så ska det inte vara på lov! Har varit allt på samma gång känns det som. Å den förbaskade körteorin som ska börja så tidigt på mornarna.. Ja 9.40 är tidigt!!:( Men nu är det i alla fall helg! ska bli trevligt:) Imorgon blir det i och för sig också att gå upp rätt så tidigt, ska mä mamma på lite loppis å annat skojsigt:)

Förutom det ska jag börja kleta färg på en stoor skiss jag fick klart efter tre timmar idag... skissen blev jag så förbaskat nöjd med (vilket händer ca 1 gång var 5 år...) så hoppas för allt i världen att den blir lika bra med färg på sig!
Tänker inte visa någon bild förens jag ser att det inte går käpprätt åt skogen...;) haha

Förövrigt har jag shoppat lite konst/inspirations material idag:) Mamma sa att jag borde checka in bokrean då hon sätt lite saker jag letat efter förut:P 
Sagt och gjort! Fick med mig tre böcker hem för bara 250kr :o :D

Två lite skojiga om tatueringar, perfekt teckningsinspiration + intressanta i å mä att jag är lite nyfiken på det här med tatuerar yrket..;) Inga proffs böcker, men ändå lite roliga! Gillar speciellt den med texter å skrifter:D

Sedan en bok av Barington barber som jag letat efter å länge velat ha! Den har antingen inte funnits eller varit waaaay to expensive, men nu fick ja den för bara 99kr! :)





nan


lycka!

Heeej!:D Sitter här med massor med nya vackra pennor frmför mig:) kom precis hem med paketen! Blev till att vänta ända tills idag med att hämta dem, bussgods stället hann stänga igår..
Nu blir det rita av!
nan

dumma bussar

äntligen hemma efter lite körkortsteori! Så uselt att det tar över 2 timmar att ta sig hem tack vare sämsta busstiderna/linjerna å den otroligt trevliga "svart backen" som går upp till mitt hus... närmare bestämt 2 kilometers bergsbestigning! Hade varit lite vrång över det hela om det inte vore för den saken att jag faktiskt fick sms imorse att mitt paket finns att hämta ut nu!:D Wiii ikväll blir det pasteller å nya pennor för hela slanten!



Hoppas ni har en trevlig måndag!:) 

Nu blir det te, tv och skissblocket<3
nan

fortsätt komma med förslag vetja!

Äntligen hemma från höhämtandet som var extra intressant i och med de 20 härligt uppfriskande minusgraderna...
Nu blir det mat a la elina! pommes å lite annat smått å gott på en plåt i ugnen mä andra ord... till efterrätt serveras en påse ostbågar! jag kommer gå långt... x) haha

Efter maten ska jag forstätta på skalle/ros målningen.. tack för förslagen ni kommit med! alltid trevligt att ha några att bolla idéer med! 

Ska först och främst göra klart skallen i sig tror jag..:P Fick ett coolt förslag av en stycken anonym person att göra som sprickor i ett rosmönster.. låter vääldigt spännande, ska prova det hade jag tänkt:) Gaddarna och detaljer överhuvudtaget behöver komma på sin plats. Jag är faktiskt rätt nöjd med färgen jag fick till på skallen ändå?

Fortsätt gärna med att komma mä förslag på vad man kan lägga till/ ta bort osv;D


hur som helst är det först mat som gäller!:)
Puss på er!!
nan

urk

hade helt glömt bort att vi ska hämta hö idag -.- ett av hästeriets svarta hål;)

nan


önskeinlägg

Det trillar in lite önskeinlägg i mejlboxen:D Kul! Det första kommer upp om en liten stund;D

datorn la av mitt i sparandet av bilder och grejs som behövdes till det första önskeinlägget -.-  lägger upp det så fort jag gjort om allt igen... suck!

tjing!






nan



 


rosor? blad?

lååång sovmorgon idag, myys! Har precis varit i stallet och matat hästarna så nu tänkte jag forstätta med målningen jag började med inatt:P
Jag vet att man inte ser den helt kalas bra, men tänkte ändå höra om någon av er har några bra idéer om vad jag kan lägga till mer på den.. uppenbarligen ska skallen och rosorna bli klara och sen tänkte jag mig en svart bakgrund?  Men det behövs något mer känns det som?;) mer rosor? blad?


POOOooooozzzzZZZ!
nan

Go natten

Dags att sova. Har precis tvättat klart penslarna efter att ha börjat kladda lite på en ny liten målning. Ännu en skalle... I know <:

Men nu som sagt, sängen:)


måste bara lägga upp denna igen.. hittade den underst i min enorma tackningshög inne i "ateljen"... önskar jag hade en ordentlig scanner så att ni kunde se den ordentligt. Älskar den!!

go natt mä er!
nan

Lilla paket vart är du?

Vill ha mitt paket från Zinkvit nu!:( Beställde det i onsdags... får hoppas att det kommer på måndag annars vet jag inte vad jag tar mig till:(
Är så enormt förbaskat sugen på att prova pastellpennorna!!! Det bara kryper i fingrarna! Nytt papper och nya pennor ligger deffinitivt på top 5 över det absolut bästa som finns!

Någon undrade vad det var jag har beställt, så här får du min frågvisa lilla vän, en liten lista;D<3

- Ett stycken Hahnemuhle, Pastellblock 170g 20ark - 30x40cm

- Ett block Lana Acrylique akrylpapper, 360g - 50x65cm

PITT Pastel Pencil, 60-set. Metalletui.

Cretacolor Tillbehörset för kol, pastell och grafit (stompfar, knådgummi, sandpapper)

- 2 stycken Faber-Castell, Eraser Stick Brush

- Promarker,
tusch. SVART

- Promarker, tusch. BLENDER

- Derwent Graphic, blyertspennor 12-set - Soft

Vill ha det här på bordet nu!
nan

en ängel

Godmorgon! elr god förmiddag kanske passar sig bättre vid den här tiden?;) 

Jag har ju massor med tid till bloggande och tecknande nu i veckan så jag tänkte lyfta fram lite av de önskemål ni har! Så skicka ett mejl eller en kommentar där du skriver ditt "önskeinlägg" så kan jag garantera att det kommer upp nu under helgen elr komande vecka:) Det kan vara något tutorial aktigt, "Om mig" inlägg, videor, inspiration... you name it! det kan vara precis vad som helst;D

Medans ni funderar på era önskeinlägg ska jag fortsätta med denna lilla teckning:)

Puss på er!
nan

helg, lov....

...och massa andra härligheter!:D Så enormt myys med lov! Är grymt tecknings/målnings sugen vilket såklart är guld när man har 10 lediga dagar framför sig!!:D

Mer tecknande och mer bloggande!:D återkommer om en litens stund, måste först ner och ta hand om pollarna!:)
ha det kalas tills dess!


nan

Film på G

Ny speedpaintings film håller på att sparas och laddas upp!:) håll utkik;)

här är en usel bild av målningen, dumma kamera...
nan

onsdag

Jag gillar onsdagar:) man har tagit sig igenom halva veckan och har närmare till den nya helgen än den gamla. Idag blev dessutom en ännu mysigare variant av onsdagar då inställda lektioner ledde till en studiedag hemma:)
Har beslutat mig för att bli så gott som klar med en uppsats som ska in senast på fredag förmiddag, vill slippa den stressen på torsdag kväll...
Har slagit mig ner vid köksbordet för att minimera risken för distrahering;) Så nu kör vi! har bestämt att jag får ta fram penslarna lite senare om jag  får lite gjort nu, bra med en liten morot i siktet;)

Vi fortsätter väl med lite små kladdteckningar;) Här har ni en liten pöjke denna onsdag till ära;)

Hoppas ni får en go' onsdag!
nan


Like Christmas in july!

Wii ett paket från Zinkvit.se på väg hem till mig!:)
nan

A lot going on

hej på er, long  time no see som det så vackert heter. Har haft fullt upp med allt annat än blogg/hemsida ett tag nu, trist jag vet..:/

Tummen upp till er dock som är  lika aktiva med kommentarerna i alla fall!:D Tack och tack för alla fina mejl ni skickar! Jag gör mitt bästa för att svara er alla:) Visst är det trevligt med "mejl funktionen" i menyn! Så smidigt att bara svara er via mejl än på kommentar sidorna där det lätt blir rörigt och någon bortglömd kommentar!:o
Kommentarer där är förstås också jätte trevligt, men det är ett säkrare kort att skicka frågor man gärna vill ha besvarade via mejl:)

På tecknings/målnings/skapande fronten har det till skillnad från bloggandet blivit en hel del nya bilder. Har hunnit teckna så gott som varje dag, vilket verkligen märks! Övning ger färdighet!:) Jag vill så gärna utveckla mitt traditionella tecknande och målande. 

Jag håller på att ladda upp ett helt gäng bilder nu i skrivande stund. Ska bli kul att visa er dem:)

Jag har fått ett par mejl där man lagt fram förslaget att jag ska visa lite mer ofärdiga eller lite mer kladd teckningar kanske man kan säga. Alltså inte bara de färdiga "flera timmars arbetes" teckningarna/målningarna utan också 5 minuters kladder osv. 
Bra idé och tack för förslaget är allt jag har att säga!:) Får bli det nya målet tror jag. Att visa minst en skiss varje dag. 

Nu får ni kika på två små skolkladdisar:) Pånågot konstigt sätt lyssnar jag bäst när jag ritar?:s nån mer som är så? Antar att det ibland ser ut som att jag inte lyssnar när jag sitter och stirrar ner på pappers högen(har alltid en cirka 2 cm tjock hög mä tomma ritpapper med mig till skolan;) )framför mig. Men det är faktiskt så, det fastnar mest om jag får kladda på med pennan samtidigt:) 

En stycken huvud/benlös gubbe;) ritad förra veckan. Och en liten kladd bild, för att jag älskar rosor och kors;)


Ta hand om er!
nan

Fredag<3

Fredagar är bara så enormt underbara. Inte ens snöstormen eller förmiddagens tandläkar besök kan förstöra denna dag:) Ja tänkte sätta mig framför staffliet med en kopp te efter lite simpsons slappande i soffan;) Någon med förslag på vad jag ska måla? Känner för något färgglatt:P 


nan

pulkaåkning å nya penslar

Sitter och segar i soffan efter en lååång friluftsdag med skolan. Pulka stod på schemat för min del, har aldrig varit något big fan av det där med skidor.
Pulka var hur som helt lite små skojigt:) Det hela mister dock lite sin glans när man efter "åket" inser att man måste ta sin lilla pulka och knalla uppför back hel**tet igen... 
Nu är jag trött värre och planerar att inte göra ett skit resten av kvällen förutom en liten go'natt tur ner till stallet:) 

På vägen hem från skolan skuttade jag in på bokia en sväng föresten:D De har just nu lite extra pris på mina favvo penslar:D Så det blide fyra stycken nya små vänner på den fronten;D Kanske blir till att inviga dem ikväll ändå:)

nan

Mr music skull

Ska bli klar idag:) började skissa på den igår, tycker att den blev list skojig även fast det kanske är lite tråkigt med så mycket döskalle teckningar just nu...;)


nan

hemsida

Pysslar så smått med en hemsida där info kring beställningar osv kommer finnas... tror det blir kanon:)


nan

so far...

Det har blivit en del teckningar/målningar sedan bloggens start!:)
en del bättre en de andra..:P

En blandning mellan blyerts, akryl, digitalt och pastell;D
klickbara bilder...

sassa bodensjö teckning blyerts idoldigital målning olle hedberg idolFdfskissandreas weise teckningdkors teckningdrdigital drawingdigital paintingsd
nan

MrJoda

Här är han so far!:D
Ska fortsätta på honom nu i helgen!
nan

Urk

har varit full fart hela dagen. Ligger i soffan nu lite halvt utdöd efter en go mcdonals kvällsmat;) har nån timmes geografi plugg framför mig nu... lite små segt. 

Innan jag tar natten ska jag fota en go liten målning jag håller på med just nu också;)
Kan avslöja att det är en grön liten figur från star wars som varit offer för min pensel...;)

Star Wars som för övrigt är ett gäng väldigt awesome filmer;D 

nan

Mums på sovmorgon!

Tjenaremoss! Sovmorgon fram tills klockan 12 en skoldag mitt i veckan är inget man tackar nej till i första taget! Mys! Har dessutom bara en lektion idag... känns lite värdelöst att sätta sig i bilen för å dra te skolan i helt andra änden av stan för en timmes lektion. Där vi dessutom bara sitter och jobbar för oss själva vid datorn. 
Men idag kan inte ens det sätta stopp förmitt ovanligt glada humör?!:D Kan det bero på att man börjar skymta grusvägen där ute under all is kanske;D

Bjuder på en bild ni sett förut... men som nog är en av mina favoriter;D


Ha en bra onsdag everyone!
nan

inspiration - Frank Brunner

En amerikansk serietecknare står för inspirationen denna trevliga dag!

Tänk om man hade dessa skills! och hans tålamod med detaljer..


nan

trött

Så där super pigg idag(y) eller inte. Vaknade på helt fel sida imorse känner jag.... usch.
Nu väntar hur som helst en trevlig skoldag, inte så seg dag idag slutar vid 2:) Då bär det av till stall nr 1 för hårdträning med en viss liten ponny som inte riktigt var på min sida igår.

Från det ena till det andra så är jag i stort behov av ett vårtecken känns det som!! Håller på att förlora hoppet om att det ens blir någon sommar i år?!:o

Jag ger snön max 2 veckor till har jag bestämt....

Ha en go dag allihop!
nan



bloglovin