testing 1 2 3

Måste bara testa att lägga upp ett inlägg... blogg.se dampar loss.... igen.... -.-

wtf statistiken?

nu är det ju inte så att jag promt måste ha stenkoll på hur många unika besökare och sidvisningar bloggen har, men rent principiellt är det så irriterande att blogg.se bara fortsätter att krångla! -.- 


Ursäkta mig, men vart är dagens statistik och varför stannade mätaren igår? -.-

nan


gammalt fynd

bläddrade igenom gamla block förut och hittade denna. Fortsatte tusch slöseriet och fick i slutänden den här ;)

Rätt coolish :)

nan

party?

Fullt ös medvetslös denna fredag eller vad säger ni? ;D hahah partyt är på topp med mössan på, musten i muggen, ett tomt papper och fantasi i mängder! (:

haha, kram på er! ;)
nan


02.37

Mitt i natten! men vad gör väl det när man är ledig imorgon eller ja.. idag! ;) har suttit och ritat på en hög beställningar och så smått börjat göra om lite här på bloggen. Känner dock att det kanske får bli en fortsättning på det arbetet om ett par timmar när vi rör oss mot dagtid igen ;) Både datorn och jag börjar bli lite väl sega...

Lite kul kuriosa såhär mitt i natten är att statistiken över unika besökare precis tickade över 10.000! kul!

Eftersom att jag ogillar inlägg utan bilder så måste jag ju leta fram något!
vet inte om ja lagt upp den här lilla teckningen här förut.... hur som helst, här har ni "jesus goes surfing' " ? haha x)
haha usch, jag måste börja visa er lite ordentligare teckningar... av någon anledning hamnar alltid slarvet här.. x)

Kram å go natt på er!

nan

tålmodiga ni är!

tack för att ni inte ger upp på mig och fortsätter kika in här! Jag har inte glömt varken er eller bloggen ;) jag försöker verkligen fundera ut hur upplägget med hemsidor hit och dit blir smartast.... blogg och "hemsida" på samma ställe? eller separat? Försöker också komma på ett nytt namn... elinasbubbla känns inte som "jag" x) haha, har ni några ideér så är de varmt välkomna! 
Jag vet att det har tagit oendligt lång tid, men det har varit så mycket skit vid sidan av måleriet den senaste tiden... + att min förbaskade beslutsångest gör det så svårt att bestämma mig för hur jag vill ha upplägget. Huvudtanken med det hela är att göra det så inte rörigt som möjligt... själva utseendet osv är i alla fall klart :)

Men tack igen för att ni fortsätter att mejla era fina kommentarer och för att ni fortsätter kika in här!
en liten teckning..


Kram på er!



Torsdag

heej hopp i lingonskogen! Ville bara göra ett inlägg så att ni vet att jag lever... Jag ska dock faktiskt inte be om ursäkt för någon bloggfrånvaro, jag har nämligen spenderat vad som känns som miljoner timmar med att koda och organisera den nya designen :)
Jag är lite i valet och kvalet om jag skall flytta bloggen till en annan adress för att göra allt maximalt "inte rörigt", men jag vet inte.... vad tycker ni?

Teckningar, målningar och videos samlar sig lite på hög just nu.. så fort jag har bestämt mig om vart jag ska hålla hus vad gäller blogg så kommer allt det upp!

Kram på er, ha en bra torsdag!
nan

must<3

Hej hopp, lördag idag. Trevligt trevligt :) Sitter här och tar mig en andningspaus. Blir förhoppningsvis gooood mamma mat snart. Hela förmiddagen har vi flängt runt på loppisar och lite andra ställen, till sist hamnade vi på ÖoB där det blev lite trädgårdsslangar å maaassa påskmust! Utgångsdatum 30 augusti så det är fritt fram än ett tag framöver!!
jag skall jobba vidare på den nya designen lite senare, det har tagit längre tid än jag trott.. til största del tack vare min obotliga beslutsångest. Själva utseendet är dock så gott som klart, det är bara lite hur jag skall organisera allt innehåll som behöver justeras..
nan

biltema

Måste bara tipsa om en liten sak! för några veckor sedan var mamma och jag inne i örebro för att köpa en ny cykel till henne. Biltema, en av affärerna i topp tio på listan över mest värdelössa affärer...
...i vanliga fall! men nu jävlarns! De har ju för tusan tecknar/målar saker! och inte lite saker heller! Dukar, penslar, pennor, papper och you name it! såklart blir man direkt jätte kritiskt och tänker sig att det skall vara skräp kvalité på allt i och med att det var okända märken och så billigt. Jag köpte med ett A4 tecknarblock för att prova och måste säga att det är ett av mina favoritblock nu här hemma! Älskar kvaliten och strukturen! 19 kr jämfört med de blocken för över 100 spänn...! Nu är jag jätte sugen på att prova allt det andra också. En sak som jag blev lite extra lycklig över var att de säljer målar dukar uppspända på ram också sviiiin billigt!!


nan

äntligen!

Nu verkar allt vara frid och fröjd med blogg.se igen! härligt! Alla inlägg som skulle kommit ut de senaste två dagarna kommer under dagen ;D

Idag är det förövrigt fredag igen vilket ofc är den i särklass bästa dagen, med andra ord är det den dagen i veckan då det är ledigtt och längst tid kvar tills den nya skolveckan..

Nu ska jag städa lite så att mamma blr glad när hon kommer hem! :) sen blir det till att rita för fullt på lite beställningar. Har 6 stycken just nu... och jag som inte skulle ta emot några innan sommarlovet.. x)

För att det inte skall bli ett dunder tråkigt inlägg detta så slänger jag med en bild som visar resultatet av en upphittad bläckpenna och en lite små tråkig morgon ;)


hoppas ni får en go fredag! Kram på er!
nan

Blir så trött!

Jag har försökt publicera typ 10 olika inlägg de senaste två dagarna utan resultat!! Börjar seriöst tröttna på blogg.se! Kanske skulle man ta och byta till någon annan platform... -.-

(det här blir det 5 försöket att publicera det hr inlägget -.-)

nan

"ur arkivet" - ritplatta

Det rullar in frågor på mejlen, där man undrar om jag kan ge lite tips vad gäller ritplattor. Jag skrev ett litet inlägg om detta vid bloggens start, så det är kanske inte så många av er som sett det! Här kommer i alla fall en repris!



Får ofta frågan, "använder du ritplatta och i såna fall vilket märke/modell?"

Svaret på den frågan är; Ja, jag använder alltid ritplatta när jag ritar på datorn. Det är en ritplatta av märketWacom BAMBOO som finns i min ägo:) Fick den i julklapp för två år sedan:)

Det finns massor med olika modeller, märken och storlekar på ritplattor och jag kan inte riktigt uttala mig om några andra än den jag har då jag aldrig provat någon annan;) Jag kan i alla fall varmt rekommendera denna som jag har. Den är sjukt lätt att använda, lika smidigt som att rita med vanlig penna och papper. Många tycker att det verkar "dåligt" att den är så liten(A6 storlek), men det är ingenting alls man tänker på. Det är snarare tvärt om, att den är så liten gör den bara ännu smidigare! Bara att sätta in usb-sladden å rita på!:)
Tror dessutom att den finns att köpa för under tusenlappen:) En kalas investering för dig som gillar att teckna kan jag lova, man undrar hur sjutton man klarade sig utan en förut:o

ritplatta
(bild från google)


Kram!
nan

ujuj

sitter här och kämpar på med den nya designen! Den kommer bli grymt bra när den är klar!! när den nu blir just det, klar... kodar så ja vet knappt vad jag heter längre, men som sagt förbannat snyggt blir det! :D

ritplatta
Kram!
nan

en liten teckning

En random liten teckning. Kände för att bara smeta på med smetverktyget... ;) håller på med ett par beställningar och där är det allt annat än smet och slarv som gäller ;) Därför blev det en liten paus med denna :)

Tycker att texten "i don't exist" passade till lite tevligt med motivet..;)

det är en inscannad blyerts teckning från början, därför det ser lite extra fult och smetigt ut i kanterna x)



nan

Suck

tjenare tjenare, onsdag idag. Ännu en dag i paradiset eller hur säger man..? Det är svinkallt, typ snöar, ska till skolan och göra matteprov om några timmar, måste till skolan på fredag för att skriva prov, allmänt deprimerande om man säger så. Får hålla tummarna för att provet går hyffsat i alla fall :/

Som vanligt när det är plugg som gäller börjar det klia något så fruktansvärt i tecknar fingrarna... tänker köra hårt och träna vidare på karikatyrerna efter skolan tror jag :)

Tills dess får ni ha det bäst!

nan

Guld vs Svartvitt

Håller på med denna just nu... kan som vanligt inte bestäma mig om den skall vara i färg eller inte... 
Hur som helst var jag bara sugen på att måla lite hästar;) Inte jätte noga, inte perfekt, men lite kul ändå :)


nan

GAGA

hej på er! Sitter just nu och skissar för fulla muggar på en tattoo design åt en kompis, börjar vekligen få mersmak för utmaningen att rita saker åt andra efter deras önskemål! Det är svårt, men som sagt.. börjar verkligen gilla det! Till en början vet ni att jag tyckte det var ruskigt otäckt, var till och med tveksam att börja visa teckningar på en blogg förut x) Är fortfarande lite ovillig att visa saker jag ritat ibland, men jag måste säga att jag bättrat mig! Har insett att jag måste lära mig att faktiskt säga tack och vara lite stolt över mig själv ibland!

Bjusar på en digital målning idag som kom till för några dagar sedan. En stycken gaga!



Ta hand om er!
nan



bloglovin