kamera...

det känns som att listan över saker jag skulle vilja ha i min ägo är väldigt lång för tillfället... vettja om man skulle ta och bli miljonär kanske? 

en av sakerna är i alla fall en kamera... Jag vill absolut inte ha den värsta/senaste/ proffsigaste varianten. Bara en funktionsduglig systemkamera till att fota vardag, teckningar osv... så inget dyyrt och inget avancerat! 

Jag har absolut nada koll på olika kameror och dess för -och nakdelar... någon där ute med tips?

nan

vill ha...

Det har varit många tillfällen den senaste tiden då jag tänkt att jag verkligen skulle vilja ha ett "ljusbord"...  har ingen koll på vad de kostar... vet bara att jag vill ha ett... egentligen borde det inte vara särskillt svårt alls att göra ett själv? hmm...  får presentera idén för pappa...


nan

drake

En stycken drake i blyerts och svart promarker. Ignorera den fina "urklippningen"... det va så mycket kladd på sidorna så jag klippte bort det...;)


nan

sjuk

Hemma från skolan idag. Förkyld :/ sitter här och tråkar framför tvn, det finns så otroligt mycket att titta på under vardagarna mitt på dan...  lite simpsons nu i alla fall :) 
Kan passa på att visa er lite av mitt pastell övande... har bara använt mig av svart och gråa toner, inga färger denna gång. 
Jag har sagt det förut men tänker säga det igen... köp pastellpennor!! Så enormt jäkla kul att hålla på med!! Inget kladd, men awesome att blanda!

Jag tänker fortsätta träna som bara den så att jag bli bättre på detta... by far ett av de roligaste materialen att arbeta med!
'


De som inte har koll på det, så är det the runaways brudarna som föll offer för avmålning denna gång...;)

Nu ska jag fortsätta knarka nässpray och klunka must!
nan

mot coop!

Tjenare på er! Min frånvaro ligger som en gullig liten skugga över bloggen just nu. Har haft såå mycket annat som faktiskt är viktigare än bloggen... Har blivit si och så med ritande och målande över huvudtaget vilket är såå trist, det bara kryper i fingrarna. Ska verkligen verkligen ta tag i att samla ihop alla teckningar som jag faktiskt har hunnit rita och visa er. 
Först ska jag dock coop mä morsan å shoppa goodis å must<3 :) En bunt kopieringspapper skulle behövas också.. hmm...

hej så länge!<3
nan

like a prayer?

Nattens projekt.  Tror inte riktigt att jag behöver skriva vad den föreställer.. förhoppningsvis syns det;) haha
Har bara börjat på den, gör den på stooort papper så det tar sin lilla tid att skissa å pyssla;) Har fyllt i lite slarvigt med svart på skallen, mest för att jag var så ivrig att se hur han blev;) men nu börjar arbetet med bakgrunden! Kommer ta lång tid denna.. men jag har intalat mig själv att jag måste låta saker ta lite tid... och inte bara rusa över allt...



POOooooozzzZZ!
nan

önskeinlägg - "so far"

Har fått en del som har frågat om jag kan lägga upp alla bilder jag hittills visat på bloggen i ett å samma inlägg. Jag gjorde detta för några veckor sedan, men det skadar väl inte att göra det igen..;)

Inser nu vad mycket av det jag tecknar och målar som ni inte får se.. desutom verkar det som att ni alltid får se de lite mer slarviga prylarna.. inte helt okey. Måste bättra mig på den fronten!

Hur som helst, her you go ;)

En blandning mellan blyerts, akryl, digitalt och pastell;D
klickbara bilder...

sassa bodensjö teckning blyerts idoldigital målning olle hedberg idolFdfskissandreas weise teckningdkors teckningdrdigital drawingdigital paintingsd
nan


Rosie the Riveter

Kladdar med pastellpennor idag:) Älskar orginalbilden!

Min version behöver dock en hel del mer arbete!

Kram!
nan

ritar på datorn igen

Har inte ritat digitalt på en evighet känns det som:o Har en hel mapp med ofärdiga saker...
som vanligt var jag såklart go nog att börja på en ny ändå..;) Blir en speedpaitings film av denna:D

nan

en liten idé?

Har försökt komma på ett sätt där jag tvingas rita sådant jag inte är bra på... utmana mig själv helt enkelt! Har kommit på idén att varje vecka ha ett tema... typ en vecka är temat änglar, nästa gång bilar, blommor elr vad vet jag! Vad som helst liksom, bara så att man fortsätter lära sig så mycket som möjligt. Va tror ni?;) Rätt bra idé tror jag:) Men nu till den biten där ni goa läsare kommer in! Självklart kommer jag behöva förslag på olika teman!:) Kommentera elr mejla!;)

nan

tattoo

"Tatuerade" syrran;) böt bort pappret mot lite hud! Känner att det här med tatuerare vore så enormt awesome...

Fotade hur som helst lite bilder, valde denna och redigerade den lite smått:) elr ja, gjorde svart bakgrund;)

Tycker att den blev hur cool som helst:D

nan

18 år!

mitt inatten igen;) haha! Ligger i sängen och funderar på att kanske sova nu. Om 3 å en halv timme är jag 18 år, om man nu ska var petig med timmar hit och dit;) 

Go'natt<3
nan

borde sova...

...för länge sen...  är jätte trött, men kan inte sova. Det är grill varmt på mitt rum av någon anledning? Tänkte hur som helst bara att jag skulle visa mig här en sväng... har varit fortsatt bloggsegt. Blev lite halv tjurig när datorn för någon dag sedan pajade en digital målning + speedpaintingfilm -.- tänkte försöka spela in lite nytt i helgen. Kanske få upp ngon typ av tutorial ox;)

Men nu så, go natt!!
nan



bloglovin