sommarlov?

känns inte som sommarlov. Att jobba är viserligen inte lika jobbigt som skolan i och med att man på jobbet inte får med sig en bunt läxor hem efter dagens slut, men det känns ändå 50 gånger segare än skolan just för att det man gör är helt mållöst! visst för lönens skull, men annars så jäkla omotiverat å segt. Tur att man har världens bästa arbetskompisar som gör dagarna lite roliga i alla fall! :) jag vet att jag inte synts till här särskilt duktigt nu på lovet, men på något sätt har det lixom blivit att bara för att jag jobbar hela dagarna eller kvällarna så tar jag lixom sommarlov gånger 1000 när jag väl kommer hem. vilket innebär ligga i soffan och inte göra någonting ;) nejdå, men ni fattar.... självklart består all min lediga tid av hästarna och att teckna. Jag teckar konstant. överdriver inte. Jag tecknar jämnt! känns lite som att man kan jämnföra det med en skådis som är inne på världens träningsprogram för att biffa upp sig inför en filmroll..... jag tecknar och tecknar och tecknar, jag ska bli tatuerare. 

Sen har jag börjat bli nogrannare med mina teckningar, jag sätter mig ner och bestämmer mig för vad jag ska rita och att det ska bli klart, sen om och när jag är nöjd med resultatet sätter jag in dem i en "portfolio".... de bästa ska så småning om iväg till en tatuerare som erbjöd sig att kika på dem!

Sparandet till en tatueringsmaskin flytter på bra! snart snart ska den bli min! längtar så jag spricker! Längtar också till nästa sittning på min tatuering... som jag just kom på att jag ju inte har visat er!
slänger in en bild på när den var precis precis nygaddad, därför den ser mörk och svullen ut! Idag två veckor senare har den tagit sig igenom "fulperioden" och ser awesome ut! väldigt soft och realistisk precis som jag ville ha det! älskar den verkligen! längtar till nästa sittning, då ska vi gå på insidan armen där det blir en text och sedan fortsätta över axeln och ner över skuldran! Wiiii! :D Funderar dock på att åka iväg och göra en annan tatuering på andra armen nu i mellan.... ;) har ju redan klart i stort sett allt för att täcka hela armarna, händerna, ryggen å bröstet.... men man kan ju inte få allt på en gång! ;) sen kommer det dröja väldigt länge innan jag gör tatueringarna på händerna, halsen (ska ha på båda sidorna av halsen, inte mitt på....) och fram på bröstet... världen är ju fortfarande lite stenålder av sig så ett par år framöver får det bli tatueringar som fortfarande går att dölja på jobbinterjuver.... tråkigt och larvigt, men så är det! Om framtiden skulle visa sig innebära tatuerande eller något annat form att yrke inom konst så är det ju bara att köra! :D men annars får man nog vara lite klock och tänka igenom sina tatueringar.... som sagt, trist men sant!

lägger upp en bättre bild på den lite senare!


Jag vet att ni väntar på filmer och tutorials! jag har 4 stycken färdig filmade och klara! :) men datorn har inte riktigt velat samarbeta på fronten att få upp dem på utube -.-' Först kommer i alla fall en film där jag svarar på alla de frågor om kom in då i vintras när jag sa att ni kunde mejla in era frågor.... jag gjorde en lista på dem alla och svarar helt enkelt på dem i ett videoinlägg ;) usch å fy säger jag till att behöva synas i en video...! men men eftersom att så många önskade det så visst ;)

ska göra allt i min makt för att få upp den lite senare ikväll! 

tills dess, kram på er!

nan



Frånvarande

Tror att detta har varit i särklass mitt längsta uppehåll här från bloggen. Vill be om ursäkt till alla ni som fortsatt att kika in här varje dag trots min frånvaro. Jag har haft fullt upp den senaste tiden med jobb och alla beställningar! Att arbeta med beställningarna är grymt kul, men mycket jobb! :) tänk, tänk om man någon gång i livet skulle kunna få jobba med det på hel tid.....  När jobb och beställningarna är klara för dagen så ägnar jag den mesta tiden åt att skissa och teckna i mängder. Ska jag bli tatuerare gäller det att ligga i! 

Nu ska jag fixa lite matlåda och om typ en timme är det dags att dra iväg till jobbet. Slutar inte förens 8 ikväll... lite seegt skulle jag nog vilja säga! Ville hur som helst bara visa att jag fortfarande lever och att bloggen inte är bort glömd! Jag har filmat massor med tutorials och videobloggar som bara behöver redigeras så ska ni få kika på dem sen äntligen! Har även en hel hög med teckningar att lägga upp....

puss på er! Hoppas ni har en mysig sommar! 

nan



bloglovin