Nu jävlar!

Är sjukt trött på min dåliga uppdatering, sjukt trött på oordningen bland alla teckningar/videor osv här på bloggen!

Nu ska här bli nytt och fräscht!!!

Håller på med en heeelt ny design som verkligen kommer ge bloggen ett helt nytt ansikte! Lättare att hitta mina teckningar osv. 

Kommer förhoppningsvis kunna få upp allt nytt nu i helgen! 

Dessutom är min hemsida så gott som klar för publicering snart! 


så! Precis vad som behövs alltså! En liten nytändning! Funderar på att kanske ordna en liten tävling för att fira de nya krafttagen... hmm...


Bjusar på en rock'n'roll bild jag ritade i söndags. En såkallad tv teckning... man sitter i mörkret framför tvn och tecknar och får en surprise om vad som är på pappret när man tänder sen... ;D

nan

ännu en otäcking

Älskar som bekant att teckna döskallar och diverse "söta" figurer... ;) Kletade precis ihop denna ;D



Hahah usch, nu får det allt bli något lite mer nogrannt! 
nan

Circus

haha, ja vet  inte riktigt vad det finns att säga om denna... ;) tröttnade lite mot slutet så det är en hel del slarv på den.. men men var kul att göra något med myyycket färger för en gång skull ;)


nan

Njuter

Känns så enormt mitt i prick med lov just nu. Har varit lite sådär lagom kokt i skallen ett tag, ska bli så skönt med en vecka av bara sovande, ätande, målande och ridande! :) Underbart att det just nu också verkar som att sommaren bestämt sig för att komma! Fick precis en smärre chock när jag gick förbi termometern i fönstret... över 25 + ute! :o man börjar ju undra om det är något fel på termometern eller något.. ;) hur som helst är jag tacksam bara jag slipper den helvetes snö skiten nu på ett bra tag ;)

Sitter just nu och kladdar på en lite små kul målning i GIMP. Sitter inne vid datorn en sånhär fin dag... BAD... i know... men av någon passande anledning har jag en vääldans tecknar och målar lust! Härligt att det för en gångs skull matchats in tillsammans med en lovvecka! Till mitt försvar hör ju dock att jag spenderat hela dagen fram till nu ute hos hästarna :) Tog premiär ridturen i t-shirt dessutom! Underbart! Ikväll blir det träning med Staro, tror att jag ska gå ner och rida ut en sväng med Champis innan dess också! Så som sagt, nån stillasittandes inomhus timme är kanske inte världens synd ändå ;)

Här har ni två saker jag håller på med för tillfället.. lite opassande motiv när allt är glatt och lyckligt utomhus kanske? x) men men kände att det var dags för lite hemskheter ett tag ;) den till vänster är bara i det allra första skiss stadiet, men blir den som jag vill tror jag att den kommer bli grymt cool... Den till höger är från början en skiss ritat med blyerts. Scannade in den och håller nu på att färglägga den i GIMP :) Tror att den kommer bli rätt skön den med ;) 


Tror ta mig tussan att jag drar mä mig lite glass och skissblocket ut till solen å gräsmattan istället!

Hoppas ni har't lika gööt som jag!
nan

Tar emot beställningar!

Japp du såg rätt! Nu under denna lovvecka kommer jag ta emot 2 stycken beställningar på digitala målningar! Kontakta mig på [email protected] vid intresse och för närmare information! 

Det är lite först till kvarn som gäller, så är du intresserad är det bara att dra iväg ett mejl :)

Kram på er! Hoppas ni har det bra i värmen(!!!) 

nan

5 minuters - Edward

Go'morgon på er!  tänkte bara visa en liten 5 minuters edward kladd innnan jag kilar ner till hästarna. Tror att jag ska passa på att rida nu... det ser ju ut som att det ska börja regna :/

Här har ni honom hur som helst ;) Kopieringspapper å bläckpenna... dessa 5 minuters teckningar är lite skojiga.. tror att det får bli ett bestående inslag här på bloggen nästan :) 


kram på er!
nan

glömde ju...

att säga att jag ska försöka lägga upp lite info kring beställningar osv.. verkar som att det är många som missat vad jag skrivit tidigare:) vilket är förståligt dock, det är rätt så rörigt här på bloggen.. ska bli skönt när jag kan hänvisa till den ordentliga hemidan sen :)

Vill passa på och tacka för alla snälla kommentarer ni mejlar! det värmer!

så! kram på er!
nan


Mellanmål

Kom hem från skolan ganska tidigt idag :) har ju som bekant bara två lektioner på onsdagar vilket får 10 av 10 rostmackor på myyys skalan;)

Nu sitter jag här och kladdar lite i Gimp samtidigt som jag proppar i mig ett hälsosamt  mellanmål beståendes av popcorn, choklad och must... jag är nyttig... I know..;)

Om nån minut kommer mamma hem å då bär det av för att hämta hö på direkten! En syssla som absolt hör till ett av ridsportens svarta hål ;) man känner sig redigt nöjd sen när det är inne i alla fall :)

Här får ni en liten tjuvtitt på vad jag håller på med föresten... ;D


Nu måste jag dra! Tjenaremossen på er!
nan

Mr böna i egen hög person!

Jag tränar på när det gäller att inte hålla mig strikt till att försöka efterlikna foton till prick...  
Här är en lite goofy variant av mr bean som  jag fick till igår:) Tycker den blev lite små skojig faktiskt :) vad tycker ni? 
(original bilden till vänster ;) )


nan

ge mig en scanner?

Ett porträtt på en av mina älskade fyrbenta familjemedlemar idag :) Lekte lite med olika färger denna gång... själv är jag lite osäker på om jag gillar den än... behöver nog lämna den någon dag och komma tillbaka till den sen... ;) dessutom valde jag att behålla den ganska enkel.. sket helt enkelt i detaljer.. ;D haha


Jag gör mitt bästa för att visa er allt jag tecknar och ritar... mycket uteblir då det är sååå extra jobbigt att jag måste fota allt mä en crappy kamera å sen försöka fixa till i datorn för att man överhuvudtaget ska kunna urskillja att det faktiskt är ett papper jag fotat -.- Jag måste verkligen, verkligen spara pengar till en ordentlig A2 scanner... har spannat in en för 2,500... men med en tatuering osm kommer gå p över femton lakan så får jag kanske stå ut med att fota.. suck. Miljonär får det bli...
kram på er!
nan

stil sjuker

Hejhopp, sitter här för mig själv och har maximalt urtrist. Är fortfarande sjuk... -.- jag kurerade mig med alvedon, nässpray och halstabletter så att jag orkade åka till skolan och få nationellt prov avklarat, muntliga delen i svenska... så underbart att ha det bakom sig, jag har aldrig varit och kommer aldrig bli en bekväm "prata inför andra" människa, men jag tror att det gick hyffsat i alla fall å nu är det som sagt gjort! :)

Jag sitter här och skissar lite på tattoo ideér, är helt insyltad i det här med tatuerings designer just nu. Just nu blir det en stycken gitarr, rosor, en gammal microfon  å lite banderolle rå grejer:) Inget jag skulle vilja ha på kroppen, men ändå lite kul att rita :)

Fick en förfrågan om jag kunde skriva lite mer om vad jag använder för material när jag gör dä jag gör ;) haha
vilket ju faktiskt inte är särskillt ansträngande, jag anser mig inte tillräckligt duktig på den traditionella biten för att pappers sort t.ex. skall ha någon avgörande roll i hur resultatet blir..  för det mesta tecknar och skissar jag på helt vanligt kopieringspapper :) här finns dock begränsningar, det är egentligen alldeles för blankt och tunt i min smak om man ska vara petig... pennor tager jag bara vad jag haver för tillfället även fast jag är otroligt pryltokig på pennfronten;)

nan

Misslyckad Mr Carrey

Usch, dålig ritdag idag... har knöcklat ihop säkert 30 papper och börjat på på typ 10 olika digitala skisser... -.-'
Nu till sist fick jag till en skiss av Jim carrey... men nepps den sket sig också så fort jag började med färgerna...

ger upp för idag... suck -.-'

nan

high voltage

måste tipsa om typ bästa boken ever. Är det lagligt att gifta sig med en bok tro...?


nan

Yepp, I'm alive

Heej! Har äntligen lagt en hög seega saker bakom mig! har bara varit för mycket ett tag, men nu börjar jag se ett slut på det hela. Som vanligt har jag trots blogg fråvvaron hunnit rita en hel del ;) jag vet inte om det är bra eller dåligt att skolväskan innehåller fler tecknings/skiss prylar än skolmaterial...? Men vill man bli bra gäller det att aldrig sluta öva! Just nu har jag fokuserat mest på att utveckla mitt detaljarbete i blyerts. Jag behöver behärska grunderna mycket bättre innan jag kan få till de resultat jag vill på den traditionella fronten.. förhoppningsvis ger allt slit resultat:)
Idag kom ett kul paket i brevlådan måste jag ju berätta :) En förstoring på en målning jag gjort åt en kompis:) Sjukt bra resultat måste jag säga :) Hoppas hon också gillar den! :) 
nan



bloglovin